Hi, ik ben Saskia.

En ik onderneem graag en veel. Ik barst van de ideeën en vind het zonde als ik de beste daarvan niet tot een succes kan brengen. Dat doe ik het liefst samen.

Te weinig focus? Vlieg ik alle kanten op? Welnee. Mijn trechter die ideeën filtert heeft hooguit een bredere hals. Ik functioneer beter als ik verschillende dingen naast elkaar doe. Dan bruist mijn brein, maak ik snel keuzes en zorg ik dat ideeën tot stand komen. Mijn leven is vol en dat wil ik ook. Met werk voor mijn bedrijven en met leuke dingen. Work hard, play hard.

Leer meer over mijn manier van werken en wat ik belangrijk vind in de blogs.

Direct contact opnemen
Saskia Fokkema
Meer blogs lezen
Saskia Fokkema

Saskia en werk.

Ik ben een verbinder. Van mensen met locaties, van inwoners met overheden en van zelfstandig ondernemers met andere ondernemers. Ik ben nieuwsgierig, niet op mijn mondje gevallen en heb een brede maatschappelijke interesse. Ik durf te experimenteren en ben resultaatgericht.

Als zelfstandige werk ik aan gemeentelijke projecten waarbij bewonersparticipatie en/of procesmanagement een grote rol speelt. En omdat ik het belangrijk vind dat meer overheden hun inwoners betrekken bij hun beleid, ontwikkelde ik samen met Suzanne Swart Participatiecursus.nl en maak ik de Participatie Podcast.

De website die ik maakte voor ouders die zoeken naar leuke uitjes met hun kinderen in binnen- en buitenland groeide uit naar een platform met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. De content daarvoor maak ik samen met een prachtig team.

De co-workingspace die ik samen met drie collega-ondernemers opzette, is een bruisende plek waar inmiddels meer dan tien zelfstandig ondernemers (samen)werken, verbindingen zoeken en heel veel plezier maken.

Lees meer over mijn werkzaamheden op de pagina’s van mijn bedrijven: It’s all about community, Participatiecursus, KidsErOpUit Media en Gold Works.

Stuur mij een bericht

Saskia in drie woorden volgens anderen