Over het e-book ‘Wandelen met kinderen’ is een mooi artikel geschreven in het Friesch Dagblad. Ik mocht vertellen waarom wandelen met kinderen hartstikke leuk is.

E-book ‘Wandelen met kinderen’

Wat kun je tijdens een pandemie voor uitjes doen? Als alles dicht is en je toch een frisse neus wil halen, dan is wandelen met kinderen hartstikke leuk. Omdat ik merk dat veel ouders zoekende zijn hierbij, besloot ik een e-book te schrijven over wandelen met kinderen. Met tips hoe je leuke korte wandelingen kunt vinden. Allerlei soorten wandelroutes, van kabouterpaden tot lange afstandsroutes en van GPS-speurtochten tot survivalroutes. Maar ook per provincie onze favoriete wandelingen. Volop inspiratie en praktische tips dus. Waar je als ouder echt wat aan hebt.

E-book ‘Wandelen met kinderen’ in de media

Voor de lancering van het e-book schreef ik een persbericht dat ik naar alle relevante media stuurde. De timing was perfect, want op dat moment waren er net nieuwe restricties door de pandemie en werd er veel gezocht naar uitstapjes die wel kunnen. Zo mocht ik er op Radio Rijnmond en RTV Apeldoorn over vertellen. Het Friesch Dagblad schreef er een mooi artikel over.