KidsErOpUit Media

Met KidsErOpUit richten we ons op actieve gezinnen die graag op vakantie gaan in Europa en leuke tips zoeken voor dagjes uit in eigen land. Kamperen, stedentrips, rondreizen met trein of auto, wandelen, musea… het is slechts een greep uit de onderwerpen waar ik samen met mijn team over schrijf, fotografeer en film. We maken deze content tijdens onze eigen reizen en dagjes uit, maar ook in opdracht van toeristische organisaties, accommodatie-eigenaren, recreatieve ondernemers en outdoormerken.

Inmiddels is KidsErOpUit meer dan een reisblog. Er zijn e-books, een Facebook-groep en een grote schare vaste fans. Daarnaast wordt er achter de schermen gewerkt aan informatieve nichewebsites voor dezelfde doelgroep. De eerste website staat live en gaat over vakantie in Slovenië met kinderen.

Direct contact opnemen? Mail dan naar info@kidseropuit.nl.

Saskia Fokkema

KidsErOpUit nieuws in je mail

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over KidsErOpUit Media

Saskia Fokkema

Meer over KidsErOpUit.

Laten zien dat het met kinderen wél leuk is om te wandelen of om naar een museum te gaan. Dat ze het op een kleine camping ook (of juist) naar hun zin hebben als ze jong zijn. Met dit in gedachten begon ik in 2014 met een nieuwe hobby die gigantisch uit de hand is gelopen.
Fast forward naar nu: KidsErOpUit is uitgegroeid tot het grootste ‘familytravelblog’ van Nederland.

KidsErOpUit werd zo mijn eerste bedrijf:

  • Waar ik leerde hoe ik online een team van inmiddels 15 mensen aan kan sturen.
  • Waar ik heel veel leerde over SEO, affiliatemarketing, social media en andere zaken waar ik daarvoor nog nooit van had gehoord.
  • Waar ik leerde ondernemen, met vallen en opstaan.
  • En waar ik de kneepjes van het vak leerde over storytelling. In woord en (bewegend) beeld.

In 2016 won ik de persprijs van de Scandinavische verkeersbureau voor het beste online artikel over Denemarken in 2015.