Saskia helpt in het publieke domein.

Met mijn bedrijf ‘It’s all about community’ help ik overheden en andere organisaties die in het publieke domein actief zijn. Het gaat daarbij vaak om processen waarbij samenwerking met bewoners en externe partners centraal staat.

Dit doe ik:

  • Proces- en projectmanagement – bij maatschappelijke uitdagingen waar een concreet resultaat wordt verwacht.
  • Participatie en communicatie – samen met bewoners aan de slag om zo de leefomgeving en het leven prettiger te maken.

Als strategisch, tactisch en operationeel niveau samen komen, dan ben ik op mijn best. Ik schakel snel, overzie het geheel en communiceer makkelijk.

saskia 11
Saskia Fokkema

Ervaring van Saskia.

Ik heb ruime ervaring op gemeentelijk niveau op het gebied van project- en procesmanagement en wijkmanagement. Mijn werkende leven begon bij een adviesbureau, om daarna via een ingenieursbureau en de rijksoverheid bij een grote gemeente terecht te komen. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar bij de lokale overheid gewerkt. Sinds 2019 ben ik op dit vlak werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Mijn roots liggen in het fysieke domein en ik heb daarnaast veel in én met het sociale domein gewerkt. Hierdoor ben ik een allround professional in het publieke domein geworden. De meeste vakinhoudelijke expertise heb ik op het gebied van bewonersparticipatie, communicatie en wijkgericht werken. Ik heb een brede maatschappelijke interesse en maak mij nieuwe onderwerpen snel eigen.

Een keer kennismaken om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Mail dan naar saskia@itsallaboutcommunity.nl of bel me op 06-23142578. Meer over mijn werkervaring is te vinden op LinkedIn.